cursuri-dezvoltare-personala-coaching (2)Pentru a avea succes si a prelua controlul asupra vietii noastre nu avem nevoie de lucruri cumparate, castigate sau de succese obtinute, nu acestea ne aduc implinirea, ci preluarea controlului asupra emotiilor noastre. Modeland emotiile, modelam implicit comportamentul si actiunea.

 Anthony Robbins

 

1. Antreprenor.

Ai inceput de curand sau nu o mica afacere si vrei mai multa vizibilitate, clienti si vanzari. Vrei sa stii mai multe despre marketing online ca sa stii cum sa iti promovezi singur afacerea sau ca sa stii sa explici mai departe angajatilor tai.

2. Expert (Freelancer)

Esti coach, consultant, trainer, speaker, autor si vrei sa devii vizibil, sa iti construiesti un brand credibil si relatii apropiate si de durata cu clientii tai, oferindu-le totodata produsele si serviciile potrivite nevoilor si dorintelor acestora.

3. Proprietar de afacere.

Ai o afacere clasica, ai si cateva cunostinte de marketing, insa stii ca poti mai mult. Vrei sa stii ce functioneaza si ce nu functioneaza si mai ales de ce. Nu trebuie sa faci tu tot, insa este necesar sa intelegi inainte sa dai altcuiva sa se ocupe de promovarea in mediul online.

4. Marketer entuziast

Esti absolvent de marketing sau doar pasionat de domeniu si stii ca in economia de astazi prezenta online este foarte importanta, insa nu ai idee ce sa faci si nici de unde sa incepi. Vrei sa stii ce sa faci, cum sa faci si cum poti sa obtii rezultate, indiferent daca alegi sa iti deschizi propria afacere sau sa lucrezi pentru altcineva. Sa