cursuriAllure Education Academy

Allure Education Academy ofera solutii, suport si cadrul necesar firmelor, organizatiilor sau grupurilor ce doresc sa acceseze serviciile noastre fie ca este vorba de training-uri, workshop-uri, conferinte sau formarea acreditata, profesionala a personalului, fie programe, cursuri si training-uri speciale in functie de nevoile identificate in cadrul companiei sau grupului dumneavoastra.

Cum putem contribui?

Contactati-ne pentru a va cunoaste profilul de business precum si  obiectivele dumneavoastra de dezvoltare.

EVALUARE

Specialistii nostri va vor contacta si vor face o evaluare a cerintelor dumneavostra urmarind profilul companiei. Specialii nostri in mediul organizational vor identifica nevoile reale si vor oferi cele mai bune solutii petru business-ul dumneavoastra. Aceasta este etapa de consultanta a proiectului. Puteti apela la noi fie ca doriti participarea la programe de Team Building, cursuri de calificare si formare profesionala, sau alte programe ce tin de dezvoltarea personala. In urma acestei analize veti primi oferte personalizate in functie de obiective,timp si buget.

ORGANIZARE SI IMPLEMENTARE

Dupa analiza profilului si obiectivelor companiei dumneavoastra se trece la organizarea si implementarea solutiei alese. Practic organizarea reprezinta : cadrul legal (autorizarea cursurilor de calificare si formare profesionala in cazul in care este nevoie), cadrul de desfasurare al programelor (acestea se pot desfasura la sediul Academiei Allure Education, la sediul dumneavoastra sau in locatii speciale, in cazul workshop-urilor sau training-urilor), precum si stabilirea agendei de lucru (program flexibil sau itinerariu in cazul deplasarilor in locatii speciale). Va vor ghida in procesul de formare cei mai buni traineri specializati cu care colaboram.

FOLLOW-UP

Aceasta etapa este optionala, insa noi o recomandam ca modalitate de evaluare si atingere a obiectivelor pe termen lung propuse dupa incheierea programului conceput pentru dumneavoastra.

 Echipa Allure Education Academy